God kveld :) Tenkte det kunne være gøy å dele noen oppskrifter både til mat og annet spennende her, dersom det er stemning for det ;) (?) I dag har jeg laget favoritten til A, nemlig kyllingform med pasta og paprika ;)

Oppskriften har jeg fått av mamma og lyder som følger;

Du trenger kylling, fersk pasta, paprika, fløte og krydder. Mengden pasta og kylling avhenger selvfølgelig av hvor mange som skal ha. Til A og meg holder det med to porsjoner pasta og en kylling.

Fres paprika noen minutter i pannen. Tilsett så kyllingen og krydre godt ;) Her går det mye i chilli og hvitløk, samt litt pepper og karri. Hel så over litt fløte og la det surre litt. Deretter er det koking av pasta, som bare tar fire minutter. Det vil si hvis dere ikke har en sånn kjele som vi har som bruker 20 minutter på å koke vann! Derfor kan det være lurt å sette på annet først hehe :) Når pastaen er ferdigkokt heller du både pasta, kylling og paprika over i en ildfast form. Hel så en god porsjon med fløte over, dryss litt ost over og sett i ovnen på 200 grader. 15, 20 minutter senere er det middag ;)

Håper alle får en super start på helgen! Her koser vi oss med åpningen av de olympiske leker og litt sjokolade. Samtidig som jeg synts bitte litt synd på meg selv som er blitt forkjøla haha :)